Yoga en ik

Mijn naam is Jop van Bragt en ben werkzaam als yogadocente. Ik geef graag les om anderen het effect van yoga te laten voelen. Mijn drijfveer is om mensen tijdens de les de ruimte te geven om zichzelf te zijn en hen aan te moedigen om hun eigen grenzen te verkennen. Ik ben veel buiten, fysiek aan het werk, wandel graag in de bergen en ben af en toe in Noorwegen te vinden, waar ik ook les geef.

Ervaringen :

 • Ik geef al geruime tijd yogalessen. Nu in Visvliet (binnen en buiten). Eerder in Groningen op de Zen Boat en in de sportschool Sport je Fit. Ik geef ook les in Noorwegen op verschillende binnen- en buitenlocaties.
 • Het geven van de workshops Praktische Bewustwording, een weekend programma in Noorwegen (Nordland) en 20 minuten voor thuis.
 • Het geven van individuele adem en yoga sessies.
 • Eerder heb ik Stoel Yoga gegeven aan bewoners van Dignis Bernlef woonservicecentrum Groningen.

 • 200 uur docenten opleiding Hatha yoga afgerond bij Arhanta Yoga Nederland.
 • 50 uur docenten opleiding Vinyasa bij Arhanta Yoga Nederland.
 • Jikiden Reiki 1 (Shoden) en cursus intu├»tieve bewustwording; Reiki Centrum Noord Nederland.
 • Training mindfulness, Online Academy.
 • Studie Omgaan met Hooggevoeligheid; hooggevoeligheids coach, NHOC.
 • Lange tijd ervaring met meditatie. Door de jaren onder andere bij groepen als Vipassana, Zen meditatie, Rigpa.
 • De nodige kennis over voedingsleer en hoe deze toe te passen.

Deelname aan :

 • IJskoude workshop bij Elysee health volgens de Wim Hof Methode.
 • Zweethutsessie en trommelmeditatie reizen.
 • Workshop zintuigen wandeling sjamanen festival Isogaisa Noorwegen.
 • Osho Dynamic Meditation.
 • Introductie weekend Zen River.Schuiven naar boven